موز را سبز، زرد و سیاه بخورید، مفید است

muz.jpg

العالم – بسیاری از کارشناسان و پزشکان تغذیه بر لزوم خوردن موز و دیگر میوه ها به علت داشتن انواع ویتامین ها و مواد مغذی و مفید دیگر تأکید می کنند.

 موز یکی از پُرمصرف ترین میوه ها در جهان است، زیرا فوایدی دارد که از مرحله نارسی تا مرحله رسیدن متفاوت است و با تغییر رنگ پوست این فایده ها تغییر می کند.
سایت پزشکی “فور لیوینگ استرانگ” امروز (یکشنبه) در گزارشی اعلام کرد که موز یکی از میوه های سرشار از پتاسیم، مگنیزیم و ویتامین های ای، بی و سی است.
– خلاصه ای از فواید موز در مراحل مختلف رشد:
موز سبز: دارای مقدار بسیار اندکی قند طبیعی است که باعث کاهش وزن می شود؛ همچنین دارای مواد آنتی اکسیدان است و سرشار از باکتری مفید پروبیوتیک می باشد؛ باکتری پروبیوتیک برای دستگاه گوارش و رودها مفید است؛ مصرف موز سبز باعث جذب بهتر مواد غذائی در بدن می شود.
موز زرد: دارای مقدار زیادی قند طبیعی است به همین دلیل خوردنش برای بیماران دیابتی مناسب نیست ولی برای دیگران غذائی سبک و مغذی می باشد.
موز قهوه ای خالدار: قهوه ای شدن رنگ موز بیانگر رسیدن میوه است و موز در این مرحله دارای مقدار فراوانی ماده تی ان فی است ماده ای که مانع رشد سلول های سرطانی می شود و ضد سرطان است.
موزِ پوست سیاه که کاملاً رسیده است نیز برای جلوگیری از رشد و افزایش سلول های سرطانی بسیار مؤثر است.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s